heter negerboll har alltid hetat det kommer alltid göra det.

Jag kallar den för Delicato-boll om den är från Delicato. Brukar mest äta sådana, för de är godast. Annars kan man ju alltid säga chokladboll för sådana som är hemgjorda/ser ut att vara det eller inte är från Delicato. Negerboll säger jag aldrig, för jag tycker inte att den ser ut som en neger. Negrer brukar oftast inte vara täckta av pärlsocker/havregryn/strössel etc., därför säger jag chokladboll.

Negerboll heter de o kommer och jag kommer alltid säga negerboll…

Chokladboll, det låter godare. Negerboll förstör aptiten helt. :>

Patrik… är du totalt humorbefriad… ? Utvecklingsstörd kan du vara själv, ingen skickar in bidrag för att bli bemött med skällsord! Packa ner datorn i kartongen och lär dej bete dej som folk innan du överhuvud taget visar dej här igen!

Det står ju för fan på förpackningen att det är en Delicatoboll!
INTE samma sak som negerboll… Retard…