Sponsrat: Designa en egen rolig skylt!

Skyltmax.seHos Skyltmax.se kan du beställa en rolig skylt helt efter dina önskemål! Bara din fantasi sätter gränserna för vad du kan skapa, spana in våra exempel på roliga skyltar här.

Skyltmax är en nytänkande skylttillverkare med målet att erbjuda kunden ett så brett sortiment som möjligt utan att göra avkall på enkelhet, pris och snabba leveranser. Genom designverktyget Skyltomaten erbjuder vi ett helt nytt sätt att handla personliga skyltar. På vår hemsida kan kunder själva designa den skylt de önskar och dessutom få den levererad hela vägen hem eller till företaget.

En rolig skylt till jobbet, kanske?
Rolig skylt till jobbet_Skyltmax

Vår skylttillverkning håller högsta kvalitet och skyltarna kontrolleras noggrant innan de skickas direkt ut till våra kunder. Tack vare en effektiv hantering hela vägen från beställning till leverans kan vi hålla låga priser och erbjuda snabba leveranser.

Alla är välkomna att handla skyltar hos oss, både privatpersoner och företag. Dessutom har vi inga starkostnader eller minimibelopp för beställning. Både produktion och kontor är placerat i Partille strax öster om Göteborg. Där arbetar 14 medarbetare som ser till att din beställning hanteras så effektivt som möjligt.

Liva upp toaletten där hemma?
Rolig skylt till toaletten: Skyltmax

Sedan starten 2008 har över en miljon skyltar levererats till 58 olika länder över hela världen.
I vår Skyltomat utformar du enkelt dina skyltar.

  • Enkelt att beställa
  • Snabb leverans
  • Låga priser

Börja designa din skylt direkt i vår Skyltomat.