Viktigt att veta

Vi älskar när våra läsare skickar in roliga bidrag till våra sajter, men för att allt ska fungera har vi satt upp några enkla villkor som måste godkännas. När du klickar i godkännanderutan på vårt formulär, går du med på följande villkor:

  • Bildbidrag som skickats in är tagna av dig själv, eller så har du fått upphovsmannens (den som tagit bilden) uttryckliga medgivande att du får lov att publicera bilden. (Om du sett en rolig bild på nätet får du gärna tipsa oss via mejl, så lägger vi upp länken istället).
  • Du godkänner att vi publicerar bilden här på skyltat.se eller någon av våra systersajter och att den fortsättningsvis finns arkiverad hos oss. (Om du av någon anledning ångrar dig, är du välkommen att höra av dig så kan vi plocka bort din bild.)
  • Skyltat.se:s redaktion förbehåller sig rätten att själv välja vad som ska publiceras och inte.
  • Alla inskickade bidrag hamnar i kö och publiceras först efter redaktionens eventuella godkännande.
  • I och med att du postar detta inlägg godkänner du att upphovsmännen till skyltat.se eventuellt använder innehållet i andra kommersiella eller icke-kommersiella sammanhang. Det kan även gälla publicering i tryckta publikationer, etermedier eller på andra webbplatser som Skyltat.se samarbetar med.

Gillar du våra skyltar? Vill du sätta en personlig prägel på hemmet eller arbetsplatsen? Hos Skyltmax designar du skyltar i valfri färg och form.