Mer kärlek till dom som gillar oss

varningforkarlek_1366200Nej, vi har inte glömt av er, det skulle vi aldrig göra. Här är några av de bloggare och sajter som länkat till och sagt snälla saker om skyltat.se.

Roliga länkar är en samlingssida där medlemmar tipsar om skojiga saker på nätet. Ibland dyker skyltat upp i listan, det är vi väldigt glada för.

Bloggdrottningen Sofia “Mymlan” Mirjamsdotter har lagt upp skyltat i sin rekommenderatlista på Bloggvärldsbloggen. Hon skrev dessutom en post om kollaborativa bloggar där skyltat var ett av exemplen. Mymlan har koll på allt inom bloggvärlden, besök hennes blogg om du inte gjort det tidigare.

Författaren och bloggaren Christina Olsson skickar in skyltar, men har också skrivit om oss på sin populära Tara-blogg. Christina efterfrågar länkar till skyltat-redaktionens egna bloggar. Alla av oss har faktiskt inga egna bloggar. Kanske kan vi ordna lite mer personlig information om det efterfrågas.

Stort tack också till Semestersiv, en annan bloggare som vi har ett ömsesidigt kärleksförhållande med.

Avslutningsvis. När det kommer till fotboll så håller, om inte alla, åtminstone en majoritet av redaktionen på västkustlag. Men AIK har förstås stigit i aktning. En länk till den här skylten i AIK-fansens egen plats på nätet, Gnagarforum, gav oss ett redigt besöksrekord härom veckan. Tack alla gnagare som tog chansen att skratta lite åt ÖIS-fansen.