popfabriken says:

Vi på Skyltat bjuder förstås Pressbyrån på möjligheten att göra lite reklam här. Vi räknar iskallt med att vi får tillbaka det på ett eller annat sätt. Vad säger ni, Pressbyrån, nästa gång ni kör en skyltkampanj, kan vi få lite skyltar att lägga ut inför lanseringen 🙂

Kalletjafs says:

Reklam?! Nä, då får det heta PUCKOBYRÅN. *Mohahaha*

Hej Pressbyrån,

Hur kommer det sig att ni kommer, tre månader efter ett inlägg, och kommenterar? Är det verkligen så kommunikation ska skötas?

Den sociala webben är i realtid..

// Björn

Pressbyrån says:

Hej Björn!

Vi fick jättemycket respons när vi skyltade om och borde kanske ha gått ut och svarat redan då. Varför vi inte har svarat förrän nu är att vi ville vänta med att ha något konkret, som att det framröstade favoritmellanmålet nu blivit verklighet i butik.

Självklart tar vi till oss av det du skriver. Tack för din kommentar!

/Pressbyrån

Hej !

Vi tycker det är superkul att ni har uppmärksammat vår mellanmålskampanj och att ni gillade vårt namnbyte till Kanelbullebyrån.

Samtidigt som vi skyltade om hade vi en tävling i jakt på att hitta våra kunders favoritmellanmål! Det blev riktig lyckat och nu lanserar vi därför en av favoriterna: Pucko och kanelbulle, som börjas säljas till kampanjpris i våra butiker med start idag den 24 maj.

Vi fick också många förslag på lite nyttigare mellanmål och det har vi tagit till oss av. I butik finns nu en sallad i mellanmålsformat, en så kallad ”mellanmålssallad” som vi skulle tycka det vore roligt om ni ville testa.

Skicka ditt mobilnummer till oss innan den 30 maj 2010 på [email protected] så skickar vi en mobilkupong till dig som du kan lösa in i butik (vi kommer inte spara eller sprida vidare ditt mobilnummer) . Om du vill får du gärna bjuda din mellanmålsvän på en sallad också. Bifoga då mobilnummer även till honom/henne.

Smakligt Mellanmål önskar Pressbyrån!

Ps: Gillar du den? På http://www.facebook.com/pressbyran fortsätter vi dialogen om Mellanmål. Titta gärna förbi.

Dudemeister says:

Happ, på Pressbyrån nere under spottkoppen vid T-centralen är det “Ostsmörgåsbyrån”! xD

I Uppsala såg jag en Bananbyrån! =D

popfabriken says:

Tror vi fångade upp skylten innan Pressbyrån skickade sitt pressmeddelande om att de tillfälligt byter skyltar på flera butiker. Det är vi lite nöjda med.

I Västerås är det korvbyrån =)

Dom har inte bytt namn bara skylar typ i örebro står det glassbyrån

Jäkligt najs skylt! Bra finish!