Plåta Sveriges roligaste sommarskylt och vinn en iPad mini

Tävlingsbilder 2015
Tvåan i förra årets tävling.

Hallå där! Nu är det dags för årets roligaste sommartävling. Plåta en rolig skylt med sommartema och och du kan vinna en Ipad Mini 2 (till ett värde av 2 795 riksdaler) eller en egendesignad skylt. Visst låter det kul? Bra, här kommer lite mer info:

Sponsor
Vi driver den här tävlingen tillsammans med våra vänner på Skyltmax. Vill ni göra egna roliga skyltar är det till deras skyltomat ni ska gå.


Tävlingen
Roligaste skyltbild vinner. Bilderna ska ha sommartema. Och vad menar vi med det? Undvik snö och slask så kommer ni långt. Vem vill se sånt i sommar?

Så deltar ni
Ladda upp er bild via vårt formulär. Skriv ordet “sommarskylt” i rubriken.

Du kan också mejla in bilden. Ta med ordet “sommarskylt” i ämnesraden. Mejladressen: real63ever [at] photos.flickr.com.

Ni kan också lägga upp ert bidrag på vår sida på Facebook och använda hashtag #sommarskylt.

Vill ni helst av allt lägga upp bilden på Instagram, det går bra det, men ni måste använda #sommarskylt för att vi ska kunna snappa upp den.

Så avgörs tävlingen
Vi håller koll på alla bilder som läggs upp. De vi tycker är roligast delar vi på Skyltats tidslinje på Facebook samt publicerar på Skyltat.se. Den bild som sen får flest likes vinner.

Priser
Paddan1.Ipad Mini 2. Värde 2 795 kr.

2. En stor egen skylt med valfritt innehåll. Värde 750 kr.

3. En mindre egen skylt med valfritt innehåll. Värde 500 kr.

4-8 Signerat ex av boken Ärtor suger snaps – Sveriges 99 roligaste skyltar.

Superviktiga regler
Tävlingsbilderna behöver inte vara nytagna, men den som skickar in bilden bör ha tagit bilden eller ha fått godkänt av fotografen att använda bilden i tävlingen.

Vi förbehåller oss rätten att publicera tävlingsbidrag på Skyltat.se, i våra och Skyltmax sociala medier-kanaler och i exempelvis framtida böcker. Vi ger som vanligt tydlig cred till fotografen och länkar gärna till exempelvis en blogg om så önskas.

I övrigt: läs Skyltats villkor för inskickade bilder.

Tävlingsperiod
Den 14 augusti publiceras finalbidragen och vinnaren utses den 21 augusti.

För övrigt
För att följa Facebooks tävlingsregler så måste vi säga att den här tävlingen inte har med Facebook att göra. Men den hålls alltså delvis på Facebook. Man måste inte gilla Skyltat eller Skyltmax på Facebook för att delta och det finns inget krav på att bilderna ska delas. Men ni får förstås göra det om ni vill 🙂

Vi ser fram emot alla bidrag. Lycka till!

Och förresten, vinnarbilden från i fjol, den såg ut så här!

Tävlingsbilder 2015