@ Erik: HAhahaha, klockrent! 😀

Eller om man piskar randiga mattor (som blåser i vinden) på en piskställning. 😛

Jag tycker det ser ut som en varningsskylt: Om du sitter på denna bänk kan det komma folk bakifrån och spela trumpet rakt i örat på dig, så att du hoppar upp av chocken.

Jag tror tvärtom att det är en förbudsskylt, som förbjuder festivalaktiviteter såsom högljudd musik och fösäljning av krimskrams och ohälsosam snabbmat. Detta till båtnad för grannarna, som slipper få sin nattsömn störd. Alternativt handlar det om att festivalaktiviteter kan verka stötande för övriga besökare på en kyrkogård eller vid ett minnesmärke över de stupade i ett eller annat krig.

Jag skulle också lagt min röst på “festivalområde” 🙂

popfabriken says:

Klart kvalificerad gissning, gissar jag.

“Festivalområde”, kanske?