Om ni ändrar i bildtexten lovar jag att dela länken!

popfabriken says:

Fixat 🙂

Men ååh. IFK Norrköping är det ju!

popfabriken says:

Ajdå, inte bra 🙂 Men tack för att du klargjorde det, Henrik. Och stort tack för bilden!

Det är det som är så synd med Internet, man kan ändra saker i efterhand så att ens misstag aldrig blir tydliga för andra, som kommer senare och läser (förutom artikelkommentarer, som man då inte förstår, för nu står det ju rätt sak). Det är en av de saker jag gillar med papperstidningar gentemot internet – ett misstag förblir ett misstag, oavsett när man läser det. Finns ingen “kolla här allihopa vilket kul stavfel”-egenskap när det gäller artiklar på internet, eftersom det förr eller senare blir rättat.

popfabriken says:

Normalt brukar vi nog tala om när vi gör en uppdatering, det är väl det korrekta sättet att göra det på.

Javisst, jag bara klagade i största allmänhet, det var inte er utan resten av internet jag babblade om.

Haha… och du menar att det är fel med att rätta något?
“Finns ingen “kolla här allihopa vilket kul stavfel”-egenskap” – Jo de gör det, det kallas screenshot, och om det är kul, hamnar på sidor som dessa.

Alla har skrivit fel nångång, ser inte vad som är så fel med att rätta till det, gå tillbaka till din papperstidning du och leta stavfel som du kan skratta åt.

“På sidor som dessa” Fast hur många bilder härifrån är från internet då? Det är väl snarare exempel på misstag ute i verkligheten som inte går att ändra hur lätt som helst, tills skillnad från stavfel på internet.

Papperstidningar är jättebra, man kan sitta och läsa de utan att skärmsläckaren går igång (för att man inte har rört på musen/tangentbordet på ett tag), slå ihjäl flugor med de och torka skor med de.

Om du inte förstod det (vilket med tanke på alla klagonissar och konstiga personer på kommentarsfält inte är så svårt att veta) så var det halvt på skämt och *bara* halvt på allvar som jag klagade. Popfabriken var snäll nog att svara, vilket han inte hade behövt göra, vartefter jag förtydligade att det inte var någon attack på denna sida utan bara svammel egentligen.